Klinieken met TLS operatietechniek

Heeft u een gescheurde kruisband en wilt u graag de meest stabiele fixatie voor uw kruisband? Op dit moment is de TLS operatietechniek mogelijk bij twee (privé)klinieken in Nederland. Hiervoor dient u altijd een verwijsbrief van uw huisarts te hebben, waarna u zelf contact op kunt nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De eerste kliniek die ruime ervaring heeft met de TLS operatietechniek is ViaSana in Mill. Bij een voorste kruisband reconstructie verblijft u meestal één dag in de kliniek. Als u goed gemobiliseerd bent en kunt lopen met de krukken gaat u aan het eind van de dag met ontslag.

Met een kijkoperatie vervangt de orthopedisch chirurg de gescheurde voorste kruisband met meestal een pees van de hamstring. Dankzij de kijkoperatie kan de chirurg direct ander letsel beoordelen en waar nodig zwevende stukjes kraakbeen of meniscus verwijderen. Ook kan ruw kraakbeen glad gemaakt worden. De ingreep duurt ongeveer een uur. Lees meer informatie over de TLS behandeling bij ViaSana.

De twee kliniek is Isala in Zwolle. Lees meer informatie over de behandeling bij Isala.

 

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.