Specialist in beweging voor beweging

Een open beenbreuk, x-benen, gescheurde kniebanden of een gescheurde achillespees. Iedere situatie en iedere patiënt is uniek. Dat vraagt om unieke en op maat gerichte oplossingen.

Ons doel is dan ook u zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen met de best denkbare technieken en producten. Dit doen wij in samenwerking met een breed scala aan zorgprofessionals in Nederland. In vrijwel alle gevallen worden onze producten en oplossingen toegepast in ziekenhuizen, privé en revalidatie klinieken.

Op deze website vindt u informatie over verschillende ‘Aandoeningen en welke ‘Oplossingen wij hiervoor aanbieden.

Meer over Pro-Motion Medical

Aandoeningen

Zoekt u meer informatie over een bepaalde aandoening en mogelijke oplossing? Klik op alle aandoeningen voor de desbetreffende informatie. Indien u een vraag heeft, neem contact met ons op en wellicht kunnen wij u verder helpen.

Bekijk alle aandoeningen

Oplossing

Voor diverse aandoeningen hebben wij unieke oplossingen. Bekijk alle producten voor meer informatie hierover. Kunt u geen passende oplossing vinden of heeft u een vraag? Neem contact met ons op en wellicht kunnen wij u verder helpen met uw vraag.

Bekijk alle producten

Pro-Motion Medical - Specialist in beweging

Wij zijn een snel groeiende onafhankelijke distributeur binnen de chirurgische en orthopedische markt. Onze naam geeft de beweging weer die wij graag in de patiënt willen terugzien na het herstel van een fractuur of trauma. Als specialist in beweging zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen op het gebied van trauma & orthopedie en sport & revalidatie. Pro-Motion Medical biedt onder andere oplossingen die geïmplanteerd worden middels minimale invasieve procedures, stuk voor stuk moderne oplossingen. Bijvoorbeeld om breuken in de hand en pols te fixeren. Van complicatie naar acceptatie naar operatie.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.