Over Pro-Motion Medical

Pro-Motion Medical is specialist in beweging

Sinds de oprichting in 2004 zijn wij een snel groeiende onafhankelijke distributeur binnen de chirurgische en orthopedische markt. Wij voeren grote toonaangevende merken die wereldwijd bekend staan om hun innovatieve oplossingen.

Onze naam geeft de beweging weer die wij graag in de patiënt willen terugzien na het herstel van een fractuur of trauma. Als specialist in beweging zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen op het gebied van trauma & orthopedie en sport & revalidatie. Pro-Motion Medical biedt onder andere oplossingen die geïmplanteerd worden via minimale invasieve procedures. Dit zijn chirurgische ingrepen waarbij een veel kleinere insnijding wordt gemaakt dan bij een conventionele ingreep. Bijvoorbeeld om breuken in de hand en pols te fixeren. Van complicatie naar acceptatie naar operatie.

Onze medewerkers

Met meer dan 50 jaar gespecialiseerde ervaring hebben onze medewerkers deskundige vakkennis en zijn ze de perfecte sparringpartners voor zorgprofessionals. Wij begeleiden de zorgprofessionals bij iedere stap om u zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen. Van aandoening naar bewegen zonder zorgen.

We zijn van 2 medewerkers in 2004 uitgegroeid naar inmiddels 13 medewerkers in 2017 en ons gemotiveerde team blijft groeien.

 

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.