De medewerkers

Onze medewerkers zijn allemaal ingewerkt in de casuïstiek en behandelopties. Ze hebben gedegen productkennis en weten hoe te handelen tijdens een operatie. Van complicatie naar acceptatie, naar operatie, wij proberen u, waar nodig, optimaal te begeleiden. Een goed gevoel, dat vinden wij ook belangrijk.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. We bespreken graag hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Mervyn Kuik

Mervyn Kuik

Sr Account Manager
“Het mogen introduceren van nieuwe producten en behandelconcepten in de zorg geeft veel voldoening. Geweldig om te werken bij een firma als Pro-Motion Medical waar we ons bezig kunnen houden met het creëren van nieuwe ideeën en meedenken bij het optimaliseren van de revalidatie van patiënten. En te zien dat het een positief effect heeft op meer dan alleen de patiënt zelf.”

Robert Jharreeah

Business Development & Sales Manager
“Ik werk graag voor Pro-Motion Medical, omdat we in een klein team echt samenwerken met mooie producten die bijdragen aan ‘improved quality of life’ voor patiënten. Voor en door ‘specialisten in beweging’”.

Robert Jharreeah
Kim Gosens

Kim Gosens

Sales Account Manager Trauma & Orthopedie
“Iedere dag geniet ik ervan om vanuit mijn rol in de industrie deel te mogen uitmaken van de elite OK pit crew! Ik krijg er energie van wanneer ik mijn kennis mag delen in speciale casussen of wanneer een product voor het eerst gebruikt wordt. Door het hechte team en de korte lijnen, gecombineerd met kennis en passie kunnen wij een bijdrage leveren aan hoge kwaliteit van zorg middels onze innovatieve producten. Dat maakt voor mij Pro-Motion Medical een uniek bedrijf.”

Lloyd van der Kamp

Account Manager
“Het geeft mij energie om elke dag met unieke producten te werken en hierdoor u of uw patiënten de beste zorg te leveren”.

Lloyd vd Kamp
Marcel Wolfert

Marcel Wolfert

Account Manager
“Het 3.0 organiseren waarin Pro-Motion Medical open, eerlijk en transparant handelt, stimuleert mij in mijn dagelijkse werk. De plezierige samenwerking met het team en onze klanten, een goede deal, een mooie lead, een goed congres geven mij veel energie. Hierdoor ga ik iedere dag met plezier aan de slag. Mijn life spreuk: Think positive become a winner”.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.