Innovatieve oplossingen

Pro-Motion Medical is een toonaangevende organisatie op het gebied van traumatologie & reconstructie en revalidatie. Als specialist in beweging is het stimuleren van beweging onze belangrijkste doelstelling. Wij voorzien ziekenhuizen in Nederland en haar artsen graag van de beste oplossingen om dat te bereiken.

Pro-Motion Medical staat bekend om innovatieve producten en oriënteert zich continu op verbetering van bestaande toepassingen en technieken. Het is onze passie om dagelijks het leven van patiënten te verbeteren. Dit doen we door medische specialisten in de orthopedie, traumatologie en revalidatie de beste medische en technische oplossingen te bieden en helpen deze toepassen. Pro-Motion Medical heeft een oog voor innovatie, waarbij de focus ligt op het optimale herstel van de patiënt.

Ons portfolio bestaat onder andere uit oplossingen bedoeld om te gebruiken bij minimale invasieve procedures en moderne oplossingen. Veel van onze oplossingen kenmerken zich door hoog innovatief gehalte, uniciteit en eenvoud. Via de navigatie op deze pagina vertellen wij u graag meer over een aantal van onze innovatieve medische oplossingen.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.