Over ons

Pro-Motion Medical is specialist in beweging

Als onafhankelijke distributeur binnen de Nederlandse chirurgische en orthopedische markt bieden wij verschillende oplossingen voor patiënten met een afwijking aan het steun- en bewegingsapparaat. Wij zijn exclusief distributeur van grote toonaangevende producenten die wereldwijd bekend zijn om hun innovatieve oplossingen, research, studies en oplossingen.
Een team van medisch specialisten en andere zorgverleners selecteren onze producten met zorg. Als specialist in beweging zijn wij continu op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen en verbeteringen.

Pro-Motion Medical: ‘Wij begeleiden u bij iedere stap’

Met meer dan 50 jaar gespecialiseerde ervaring hebben onze medewerkers deskundige vakkennis en zijn ze de perfecte sparringpartners, die ook weten hoe te handelen tijdens een operatie. In een vroeg stadium kijken wij graag met u mee naar de casus, dragen oplossingen aan en ondersteunen u dag en nacht tijdens de uitvoering. Van aandoening naar bewegen zonder zorgen; wij begeleiden u bij iedere stap.

Snelle levering

Onze binnendienst staat voor u klaar om uw vragen en orders adequaat en direct af te handelen. Wij leveren de meeste van onze producten direct uit voorraad: binnen 24 uur. Spoedzendingen zijn binnen 4 uur bij u. In de weekenden kunt u terugvallen op onze weekend service.

Geschiedenis

Pro-Motion Medical is opgericht in 2004 en gevestigd in Zwijndrecht. In dat jaar zijn wij gestart met de levering in de Nederlandse ziekenhuizen van de AV-Impulse voetpompen en de Vacoped (een gips vervanger voor onderbeen- en enkelbreuken). Onze naam geeft de beweging weer die wij graag in de patiënt willen terugzien na het herstel van een fractuur of trauma. Als kleine speler op deze markt ontwikkelden wij ons zeer snel, mede omdat wij in 2005 de exclusieve distributierechten verworven van Orthofix, Orthovita en Breg.

We zijn van 2 medewerkers in 2004 uitgegroeid naar inmiddels 13 medewerkers in 2017 en ons gemotiveerde team blijft groeien.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.