Diensten

De medewerkers van Pro-Motion Medical hebben deskundige vakkennis en streven ernaar om alle chirurgen die zich bezighouden met interne en externe fixaties in Nederland kennis te laten maken met nieuwe, innovatieve oplossingen voor hun patiënten. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende diensten:

Voorbereiding casus

Onze vertegenwoordigers denken graag in een vroeg stadium met u mee over een case en dragen graag oplossingen aan. Wij adviseren chirurgen die zich bezighouden met operaties aan het steun- en bewegingsapparaat over nieuwe technieken en de best passende oplossingen. Dit doen wij door cursussen, workshops en trainingen te geven.

Bruikleenprocedure

Om de producten van Pro-Motion Medical optimaal in te zetten, kunt u gebruikmaken van onze bruikleen sets. Pro-Motion Medical heeft een grote verscheidenheid aan sets beschikbaar, zodat u geen initiële investering hoeft te doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze customer service afdeling.

Onderhoud op apparaten

Na aankoop van apparaten en instrumenten biedt Pro-Motion Medical onderhoud en reparaties aan. Neem voor al onze onderhoudsmogelijkheden contact op met onze customer service afdeling.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.