Diensten

De medewerkers van Pro-Motion Medical hebben deskundige vakkennis, zijn sparringpartners, kijken graag in een vroeg stadium met u mee en dragen oplossingen aan. Wij streven ernaar om alle chirurgen die zich bezig houden met interne en externe fixaties in Nederland, kennis te laten maken met nieuwe, innovatieve en goede oplossingen voor al hun patiënten. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende diensten.

Voorbereiding casus

Voorbereiding Casus: Onze vertegenwoordigers zijn sparringpartners. Ze denken graag in een vroeg stadium met u mee over een case en dragen oplossingen aan. Wij streven ernaar om alle chirurgen die zich bezig houden met operaties aan het steun en bewegingsapparaat, kennis te laten maken met de best passende oplossingen. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende diensten en cursussen.

Ondersteuning tijdens operatie

De accountmanagers van Pro-Motion Medical kunnen u ondersteuning bieden tijdens een operatie. Indien een techniek voor het eerst wordt toegepast, kunnen wij assisteren tijdens de eerste paar operaties.

Een product-, indicatie gerichte klinische les of workshop is onderdeel van onze service. waarbij stapsgewijs alles uitgelegd wordt.

Bruikleenprocedure

Om de producten van Pro-Motion Medical optimaal in te zetten, kunt u gebruikmaken van onze bruikleensets. Pro-Motion Medical heeft een grote verscheidenheid aan sets beschikbaar, zodat u geen initiële investering hoeft te doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze customer service afdeling.

Onderhoud op apparaten

Pro-Motion Medical biedt het onderhoud en reparaties aan op gekochte apparaten en instrumenten.  Voor onze onderhoud mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze customer service afdeling.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.