Diensten

De medewerkers van Pro-Motion Medical hebben deskundige vakkennis, zijn sparringpartners, kijken graag in een vroeg stadium met u mee en dragen oplossingen aan. Wij streven ernaar om alle chirurgen die zich bezig houden met interne en externe fixaties in Nederland, kennis te laten maken met nieuwe, innovatieve en goede oplossingen voor al hun patiënten. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende diensten.

Voorbereiding casus

Samen met de arts stellen wij een behandelplan op om de desbetreffende casus voor te bereiden. Hierin wordt gekeken naar de doelstelling van de operatie, welke stappen er doorlopen dienen te worden, welke materialen van Pro-Motion Medical geschikt zijn voor de operatie en het opstellen van een planning.

Ondersteuning tijdens operatie

De accountmanagers van Pro-Motion Medical kunnen u ondersteuning bieden tijdens een operatie. Zij kennen het product beter dan wie dan ook. Indien de chirurg tijdens een operatie ergens tegenaan loopt, staat onze deskundige voor u klaar.

Opleiding operatie personeel

Bij de introductie van een nieuw product helpen wij het ziekenhuis graag op weg. Dit doen we door te assisteren tijdens de eerste paar operaties. Tevens verzorgen wij jaarlijks klinische lessen, waarbij stapsgewijs alles uitgelegd wordt.

Bruikleenprocedure

Om de producten van Pro-Motion Medical optimaal in te zetten, kunt u gebruikmaken van onze bruikleensets. Pro-Motion Medical heeft een grote verscheidenheid aan sets beschikbaar, zodat u geen initiële investering hoeft te doen. Er zijn verschillende sets beschikbaar voor operaties ten behoeve van implantaten en externe fixaties. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze customer service afdeling.

Onderhoud op apparaten

Pro-Motion Medical biedt het onderhoud en reparaties aan op gekochte apparaten. Voor onze onderhoud mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze customer service afdeling.

Download whitepaper

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de whitepaper per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de whitepaper binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, uw download start binnen enkele seconden.