TriLock Technologie van Medartis

Trilock Screw

TriLock Technologie: flexibiliteit en stabiliteit voor een optimaal en snel herstel.

De gepatenteerde TriLock Locking technologie is een, door Medartis ontwikkelde, hoekstabiele multidirectionele vergrendeltechniek tussen plaat en schroef. De verbinding tussen de schroefkop en het schroefgat wordt in stand gebracht door het frictie principe op drie punten. Zowel de schroefkop als het schroefgat is speciaal hiervoor aangepast.

De TriLock Locking schroef kan onder een hoek van maximaal 15° gepositioneerd worden. De TriLock schroef kan tot drie keer toe opnieuw vergrendeld worden in hetzelfde schroefgat. Dankzij de interne locking contour steekt de schroefkop nauwelijks boven de plaat uit en vindt er geen koude las plaats tussen schroef en plaat.

HexaDrive

In de schroefkop past een schroevendraaier via een Hexadrive locking, dit houdt in dat de schroevendraaier in de schroefkop wordt geklemd. Door deze techniek wordt het risico op ‘dol draaien’ van de schroef geminimaliseerd. Deze Hexadrive verbinding houdt de schroef op zijn plaatst totdat deze in de plaat is gefixeerd. 

Medartis

De hoekstabiele implantaten en schroeven uit het APTUS Hand, Wrist, Elbow en Foot System assortiment van Medartis zijn voorzien van deze TriLock Technologie. Het APTUS portfolio biedt een zeer compleet en gebruiksvriendelijk assortiment aan implantaten voor het behandelen van fracturen, arthrodesen en osteotomiën.

De APTUS implantaten bieden een anatomisch correcte reconstructie van het bot, een vroege functionele stabiliteit en verbeteren een pijnvrije regeneratie. De implantaten zijn de dunste implantaten op de markt, met een unieke hoekstabiele vergrendel techniek. Het plaatmateriaal is zo flexibel mogelijk en tegelijkertijd zo stabiel als nodig. 

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.