TriLock Technologie van Medartis

Trilock Screw

TriLock Technologie: flexibiliteit en stabiliteit voor een optimaal en snel herstel.

De TriLock Technologie is de unieke wijze waarop de Medartis plaat en schroef hoekstabiel zijn gemaakt. De TriLock schroef is een multi directionele vergrendelingstechnologie. De verbinding tussen de schroefkop en het schroefgat wordt in stand gebracht door het frictie principe op drie punten. Zowel de schroefkop als het schroefgat is speciaal hiervoor aangepast.

De TriLock Locking schroef kan een hoek van 0 tot maximaal 15 graden gepositioneerd worden. TriLock schroeven kunnen tot drie keer opnieuw vergrendeld worden in hetzelfde schroefgat. Doordat de TriLock Locking techniek gebruik maakt van frictie zal er geen ‘koude las’ ontstaan en is de schroef te allen tijde zonder problemen te verwijderen. Dit is een groot voordeel van de TriLock technologie. Bovendien is dit niet eerder vertoond bij een hoekstabiele titanium verbinding.

HexaDrive

In de schroefkop past een schroevendraaier middels een Hexadrive locking, dit houdt in dat de schroevendraaier in de schroefkop wordt geklemd. Door deze techniek wordt het risico op ‘dol draaien’ van de schroef geminimaliseerd. Deze Hexadrive verbinding houdt de schroef op zijn plaatst totdat deze in de plaat is gefixeerd. 

Medartis

De hoekstabiele implantaten en schroeven uit het APTUS Hand, Wrist, Elbow en Foot System assortiment van Medartis zijn voorzien van deze TriLock Technologie. Het APTUS portfolio biedt een zeer compleet en gebruikersvriendelijk assortiment aan implantaten voor het behandelen van fracturen, arthrodesen en osteotomiën.

De APTUS implantaten bieden een anatomisch correcte reconstructie van het bot, een vroege functionele stabiliteit en verbeteren een pijnvrije regeneratie. De implantaten zijn de dunste implantaten op de markt, met een unieke hoekstabiele vergrendeltechniek. Het plaatmateriaal is zo flexibel mogelijk endoch zo stabiel als nodig. 

Download whitepaper

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de whitepaper per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de whitepaper binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, uw download start binnen enkele seconden.