De Galaxy Shoulder Fixation; nieuw in het assortiment

Afgelopen maanden zijn wij, in samenwerking met diverse specialisten, bezig geweest met de introductie van het Galaxy Shoulder Fixation systeem van Orthofix.

In het anatomisch laboratorium van het LUMC is in december 2018 een kadaver-sessie georganiseerd, met Orthofix én met de bedenkers van het systeem en de techniek. Deze sessie is gevolgd door 10 deelnemers, zowel uit het binnen- als buitenland en met de ondersteuning van Pro-Motion Medical. De 10 deelnemers waren enthousiast over deze nieuwe techniek en zagen mogelijkheden voor toepassingen met het Galaxy fixatie systeem. Inmiddels zijn de eerste twee patiënten naar tevredenheid behandeld en zijn er diverse aanvragen in behandeling.

De Galaxy Shoulder Fixation is een veilige en effectieve procedure voor de behandeling van de meest voorkomende proximale humerus fracturen. De toepassing, geleid door anatomische oriëntatiepunten is eenvoudig, gestandaardiseerd en reproduceerbaar. Het systeem biedt een stabiele en minimaal invasieve fixatie met zes, bi-orticale draden die extern gestabiliseerd worden met de Galaxy klemmen en staven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit systeem? Neem contact met ons op.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.