Voordelen van Bindex

De drie grootste voordelen van Bindex:

Bindex is betrouwbaar
De techniek is gevalideerd volgens de internationale richtlijnen (ISCD) en wordt nu al als prescreening gebruikt in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Finland. De sensitiviteit en specificiteit van de classificatie is 90%. U kunt 70% van de patiënten met de Bindex-screening indelen in ‘gezond’ (groene groep) of ‘osteoporose’ (rode groep). Gemiddeld zit 30% in de gevarenzone die u moet doorverwijzen naar de DEXA (gele groep).

Bindex is snel
Binnen 30 seconden meet het apparaat de corticale botdikte van de tibia. U krijgt direct een de uistlag op uw scherm te zien. Vervolgens kunt u beslissen over medicatie, behandeling of verwijzing voor aanvullend onderzoek. De patiënt blijft bij verdenking op osteoporose bij u in beeld.

Bindex is klein
En gemakkelijk in gebruik. Het apparaat is verbonden met een usb-aansluiting op uw computer of laptop. De software is eenvoudig en geeft meetresultaten duidelijk weer.

Winst voordeel voor osteoporosepoli

Bij een prescreening met Bindex kunt u alle veilig (groen) scorende patiënten uit de DEXA-screening houden. Tegelijkertijd kunt u de patiënten in de gevarenzone (geel/rood) doorverwijzen naar een DEXA-scan. Met Bindex voorkomt u dus negatieve DEXA scans waarvan de kosten nu veelal door het ziekenhuis worden geabsorbeerd.

Met de Bindex-screening bereikt de osteoporose-poli dus twee belangrijke doelen:

De 100%-screening op de Spoedeisende Hulp
Dit zorgt voor een enorme sprong in kwaliteit van zorg. Osteoporose kan in een veel vroeger stadium worden vastgesteld bij een grotere patiëntengroep. Vervolgens kunt u de behandeling snel starten en blijft de patiënt bij u onder behandeling.

De voorselectie met Bindex
De voorselectie zorgt voor een veel effectievere inzet van de DEXA-scan voor de uiteindelijke diagnose. Dit leidt tot tijds- en kostenbesparing, een hogere inclusie en uiteindelijk dus tot een winstgevende osteoporosepoli.

Meer informatie en bestellen

Heeft u vragen over Bindex of wilt u het product bestellen? Neem dan contact op met Pro-Motion Medical.

Of bekijk het product door op onderstaande button te klikken.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.