Bindex – osteoporose

Hoe kan uw osteoporose kliniek voordeel behalen met Bindex?

Osteoporose is wereldwijd onderbehandeld. Ook in Nederland; 80% van de mensen boven de 50 jaar met een botbreuk gaat niet in op de oproep van het ziekenhuis voor een DEXA-botdichtheidsmeting. Daardoor komt de diagnose “osteoporose” vaak niet boven water. Met Bindex kan op eenvoudige en betrouwbare wijze de botdichtheid gemeten worden. De ervaring leert dat met het gebruik van het Bindex-systeem de patiënt erg vaak positief reageert op de oproep van het ziekenhuis voor een DEXA-scan.

Bindex als pre-selectie tool

Veel osteoporose-poliklinieken kunnen met Bindex winstgevend worden. Door Bindex te gebruiken als een pre-selectie tool kunnen vrijwel alle patiënten met een positief Bindex resultaat (niet verdacht van osteoporose) uitgesloten worden voor een DEXA scan. Geen verdere kosten worden gemaakt. Bij een negatieve uitslag van de DEXA-scan, wat zeer waarschijnlijk is op basis van de test met Bindex, kan een nieuwe DOT geopend worden en aangevangen worden met de behandeling.
Nb: De richtlijnen voor osteoporose en fractuurpreventie worden hier overigens mee gerespecteerd.

Bespaar op onnodige kosten

Naast de enorme stijging in de kwaliteit van zorg, kunt u met Bindex alle patiënten direct op de SEH screenen. Op deze manier bespaart het ziekenhuis onnodige kosten.

Ultrasoon apparaat op zakformaat

Bindex is een ultrasoon apparaat op zakformaat dat is ontworpen voor de screening en diagnose van osteoporose. Met behulp van het Bindex systeem wordt snel en simpel vastgesteld welke patiënten doorverwezen kunnen worden voor een DEXA-scan. Lees verder over de voordelen van Bindex voor u als arts, patiënt en voor de osteoporosepoli.

Er is veel winst behalen met Bindex als pre-selectie tool.

 

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.