Orthofix webinar | Q3 | 7 juli en 14 september 2022

Mark your calendar!
7 juli 2022
TRAUMA | L3
Surgical Forum: acute VS staged reconstruction
in complex distal tibia fractures (1 hour)
Faculty:
A. Trompeter, MD (UK)
Invited faculty to be confirmed

Time: 4:30pm CEST – 3:30pm BST – 9:30am CDT

14 september 2022
PED & LR | L2   Dynamization in external fixation:
when art meets the science   (1 hour)
Faculty:
F. Birkholtz, MD (ZA)
A. Trompeter, MD (UK)

Time: 4:30pm CEST – 3:30pm BST – 9:30am CDT

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.