Hoofdsponsor van NVvH

Handen Banner

Nederlandse Vereniging van Handchirurgie

Op 30 november vindt het najaarscongres NVvH plaats in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Handtherapie in Arnhem. Als hoofdsponsor van het congres nodigen wij Dhr. Thomas Maal uit. Hij houdt een lezing met als thema: ‘Wat als we mensen kunnen printen?’ Dit onderwerp speelt een steeds grotere rol in de gezondheidszorg.

Dhr. Thomas Maal zegt: “3D printen is een waardevolle techniek om een aandoening in kaart te brengen: we kunnen een beter (driedimensionaal) beeld krijgen van de situatie en zo een betere diagnose stellen.” Ook geeft hij aan: “We kunnen operaties in 3D voorbereiden en resultaten nauwkeurig evalueren.”

Dhr. Thomas Maal heeft na zijn studie, Biomedical Image Science, zijn PhD behaald in Oral and Maxillofacial surgery. Nu is hij hoogleraar in ‘3D Imaging and 3D Printing’ en manager van het Radboudumc 3D lab. Met een breed netwerk is hij een actieve deelnemer van veel verschillende committees met betrekking tot de implantatie van innovatieve technologie in een klinische omgeving.

U kunt uzelf inschrijven op de website van NVvH.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.