Conformis

Bij de keuze van orthopedische implantaten gaat het om “gemiddelden”. Altijd werden er concessies in maten en vormen gedaan, die uiteindelijk een gemiddeld resultaat geven. Conformis is een producent van custom made knieprotheses. Zij doen iets wat nog geen firma voorheen heeft laten zien. Hier wordt de knie van de individuele patiënt als uitgangspunt genomen.

Door 3D beeldvorming wordt het iFit Image-to-Implant-technologieplatform gebruikt voor de ontwikkeling, productie en verkoop van een custom-made knieprothese. Deze implantaten zijn individueel op maat gemaakt. Conformis is het enige bedrijf dat een custom-made knieprothese aanbiedt. Dit implantaat is ontworpen en gemaakt om de natuurlijke vorm van de knie van een patiënt te herstellen. In recente klinische studies, waarbij de Conformis knie is geïmplanteerd en vergeleken met standaard protheses, worden superieure klinische resultaten gemeld. Zoals een betere functie en een grotere tevredenheid van de patiënt.

In recente klinische studies laat iTotal CR, de prothese voor totale knievervanging, superieure klinische resultaten zien, waaronder een betere functie en een grotere tevredenheid van de patiënt vergeleken met traditionele, standaard protheses.

Download brochure

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure per e-mail.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bedankt, u ontvangt de brochure binnen enkele momenten in uw mailbox.

Duurt het lang? Controleer dan uw "ongewenste mail".

Download

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand.

Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.